Persoon achter de verhalen

Mijn foto
Wat je krijgt is wat je leest.

maandag 30 maart 2015

Het is te mooi om waar te zijn.

Het is afgelopen tijd zo veel gebeurt om te beschrijven. Zo ook in het leven van Luna & Luca. Er werd zo veel dingen beloofd wat men niet waar kon maken.
Ze zijn weer terug bij af en de dromen die op korte termijn in vervulling zouden gaan, zijn ook van de baan met dank aan de buitenstaanders. Deze buitenstaanders dachten hoofdzakelijk aan hun eigen haggie en niet aan anderen die totaal buiten de situatie stonden.
Nu breekt voor de zo veelste keer een onzekere tijd aan. Solliciteren totdat je een ons weegt waarbij de moed in je schoenen zakt.
Werkgevers zijn in de afgelopen half jaar niks veranderd en de eisen ongewijzigd.
De werknemers moeten zo jong mogelijk zijn wegens de lage kosten. 
Maar als 35+ & 40+ ben je op de arbeidsmarkt uitgerangeerd. 
Daar hebben bepaalde instantie's schijt aan. Dus het leven van Luna & Luca is ook niet wat zij voor ogen hadden. Zal het geluk ooit het leven toelachen?
Door dit alles staat het leven al een half jaar stil, in dat half jaartje had Luna's dingetje allang op de rit kunnen staan. Alle verkoopbare spullen staan of liggen te verstoffen. Om buiten het boekje te gaan neemt risico's met zich mee. Luna wil wel, maar het mag niet dan krijgt ze de ene sanctie naar de andere om d'r oren. 
Ondertussen zijn er andere mensen die deze gok wel durven te nemen zonder dat zij op hun donder krijgen.
De brutalen hebben de halve wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten