Persoon achter de verhalen

Mijn foto
Wat je krijgt is wat je leest.

dinsdag 31 maart 2015

Dreamer

Dromen, iedereen heeft ze wel. Iedereen heeft wel wensen die ze graag uit zien komen.
Helaas gebeurt er vaak dat niet alle dromen uitkomen.
Het ene moment komen dromen door onverklaarbare wijze niet uit en het ander moment worden dromen door buitenstander de kop in gedrukt.
Je doet je stinkende best om je harte wens te verwezenlijken met minimale middelen, maar dan stuit je op andere dingen die jou verplichten om je droom nog langer in de vrieskast te zetten.
Hierdoor blijf je een dreamer die met de dag steeds kleiner wordt. Je bent al ruim 20 jaar bezig om iets op poten te zetten dat elke doelgroep aanspreekt, maar dat is niet zo makkelijk als men denkt.
"Ach,dan begin je toch voor jezelf als je niet bij een werkgever aan de slag kunt." Het is niet 1 2 3 opgezet, daar gaat jaren lang plannen maken, aanpassen, tijdloos en veel elke knip beschikbaar. Als je zo ver bent dan krijg je te maken met een instantie die jou tegenhoudt met je voorgenomen onderneming.
"Als je toch je onderneming operatief maakt dan wordt dat als inkomsten gezien en dus gekort op de uitkering."
Men vergeet even dat de eerste inkomsten op gaan aan materiaal en producten, die inkomsten levert niet zo veel op dat je er van kunt leven .
Nee, je kunt nog niet eens brood van kopen dat ben je zeker 3 tot 5 jaar verder.
Hierdoor merk je toch dat je beperkt wordt in je doen en laten. Terwijl men dolgraag dat mensen weer aan het werk komen al dan niet voor een werkgever of als een zelfstandiger.
Door de manier hoe de instantie's met dit soort mensen omgaan is niet te beschrijven, waardoor de moed domweg in de schoenen zakt.
Hallo instantie's wordt eens wakker en help de mensen met hun idealen i.p.v. helpen van de regen in de drup!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten